https://www.favorietemode.nl/klantenservice/retourneren
Gratis thuisbezorgd
KlantbeoordelingBeoordeling 9.5 / 10
Zoeken
Winkelmandje

Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij FavorieteMode. Is de aankoop niet zoals verwacht? Geen probleem! U kunt het artikel met aangehechte originele labels en prijskaartje binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel retourneren. Heeft u het artikel al gedragen of is het beschadigd door uw eigen toedoen? Dan zullen wij eventuele "schade" in mindering brengen (dit kan ook inhouden dat wij 100% "schade" in rekening brengen). Natuurlijk mag u de kleding wel eerst passen. Als het geretourneerde artikel door ons is ontvangen zal het bedrag binnen 2 werkdagen aan u worden gecrediteerd. Heeft u een klacht over een artikel dan verwijzen wij u graag naar onze klachten pagina.

Mocht u niet tevreden zijn met de door uw bestelde artikelen kunt u het artikel retour sturen naar:

Zuid7even

Oostermeent Zuid 7

1274 ST Huizen
 

Natuurlijk is het ook mogelijk om artikelen te retourneren of te ruilen in één van onze filialen. Zowel online gekochte artikelen als artikelen welke gekocht zijn in één van onze filialen. U ontvangt dan een tegoedbon bij een retour. Bij retourneren van online bestelde artikelen via de webshop, ontvangt u uw geld terug op de rekening waarmee u de bestelling voldaan heeft.

Ruilen is helaas niet mogelijk, u kunt het artikel retourneren en daarna een nieuwe bestelling plaatsen.

U verpakt het artikel in de originele doos indien redelijke wijs mogelijk, inclusief het retourformulier dat wij u in de mail gezonden hebben (optioneel).
Verwijder de oude barcodesticker van de doos/tas.

AUB DE VERPAKKING NIET DICHT NIETEN! Wanneer wij wel retouren ontvangen die dichtgeniet zijn kunnen wij deze niet aannemen i.v.m. het beschadigen van de kleding!

VERKEERD ARTIKEL ONTVANGEN

Indien u per abuis het verkeerde artikel hebt ontvangen t.o.v. wat u heeft besteld dan regelen we dat kosteloos. Neem in dit geval contact met ons op.

HEEFT U NOG EEN VRAAG

Heeft u een vraag stuur een mail naar info@favorietemode.nl  of bel met 06-53675846, wij zijn bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 18:00 uur. Wij helpen u graag!