https://www.favorietemode.nl/bianco-jeans
Gratis thuisbezorgd
KlantbeoordelingBeoordeling 9.5 / 10
Zoeken
Winkelmandje

BIANCO JEANS

alleen maar goede broeken

In 2001 sprong Bianco Jeans in een gat in de denim markt door een jeans te ontwikkelen die én je vormen flatteert én de hele dag lekker zit. De sleutel van het succes zit in het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen gecombineerd met exclusieve designs en verbazingwekkend aangename fits. Draag het en je merkt het! All day long.

#/pagina
 

BIANCO JEANS

Bianco werd opgericht in 2001 door Guy Levy en Yossi Avrani. Dit dames jeansmerk heeft drie belangrijke kenmerken; kwaliteit, innovatie en stijl. Bianco combineert vrouwelijkheid met een relaxte look 'n feel in een rijk kleurenpallet. De items van Bianco hebben een vintage touch waardoor onder andere de Bianco jeans en broeken een stoer karakter krijgen. Naast het stoere karakter heeft Bianco tijdloze modellen die je het hele jaar door kan dragen. Elke Bianco broek is makkelijk te combineren omdat Bianco haar broeken aanpast aan de kleuren van het seizoen.

Op en top vrouwelijke damesbroeken en jeans

De dames broeken en jeans van Bianco zijn van een hele goede kwalitatief. Bianco heeft enorm veel kennis op het gebied van denimkleding. De damesbroeken en jeans van Bianco hebben een perfecte pasvorm door de jarenlange ontwikkeling en ervaring. Ben jij op zoek naar de perfecte outfit met een vintage touch maar wil jij je op en top vrouw voelen? Maak dan jou keuze voor een broek of jeans van Bianco!

Leveringen van Bianco Jeans zijn gratis en snel door heel Nederland!